Wersje językowe
Producenci
Polityka prywatności

Niniejsza polityka dotycząca plików cookie odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do Hoffman Maszyny i Urządzenia Sp. z o.o.. Przez korzystanie ze stron i aplikacji wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania stron oraz aplikacji.

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
Hoffman Maszyny i Urządzenia Sp. z o.o. używa ciasteczek w różnych celach: by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu, aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji. Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

 

POLITYKA BEZPIECZEŃSTWA INFORMACJI

 

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE)

2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.

 

Hoffman Maszyny i Urządzenia Sp. z o.o. W Łodzi przy ul. Poznańskiej 51, 93-134 Łódź, jako

Państwa Administrator Danych Osobowych, informuje, że:

 

  1. Państwa dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) i pkt b) oraz zgodnie z treścią ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

  2. Państwa dane będą przetwarzane w celu świadczenia usług przez firmę HOFFMAN, tj: przygotowania wyceny na potrzeby realizacji usługi oraz realizacji usługi (w tym wykonania marketingu posprzedażowego).

  3. Państwa dane będą przechowywane w okresie obowiązywania umowy/współpracy z firmą HOFFMAN, a także po jej zakończeniu maksymalnie przez okres 5 lat w celach:

    • dochodzenia potencjalnych roszczeń w związku z wykonaniem umowy,
    • wykonywania obowiązków wynikających z przepisów praca, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych

    • statystycznych i archiwizacyjnych

       

  1. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu świadczenia usług przez firmę HOFFMAN

  2. Państwa dane będą udostępniane osobom upoważnionym w związku z wykonywaniem przez nich obowiązków służbowych. Zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa Państwa dane będziemy także udostępniać odpowiednim organom państwowym.

  3. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzanie, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienie sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnych momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania.

  4. Ma Pani/Pan prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego GIODO (adres: Generalny Inspektorat Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa), gdy uzna Pani/Pan że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016r.

  5. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.

  6. Wszelkie zgłoszenia oraz zapytania dotyczące Państwa danych osobowych prosimy kierować na adres e-mail: ku@hoffman.com.pl

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl